Εταιρικό προφίλ

H ΔΡΕΣ - Ασφαλειομεσιτική είναι μια αδειοδοτημένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ασφαλίσεων και της Μεσιτείας ακινήτων, και ιδρύθηκε με τη σημερινή εταιρική δομή, το 2002, μετά από 22 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με μεγάλες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε Ασφαλιστικές και Μεσιτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επιπέδου, συνεχίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει μέσα στα χρόνια της συνεργασίας μας. arxikh-01-01
Ως Ασφαλιστικό πρακτορείο αναλαμβάνουμε προγράμματα Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων, σε συνεργασία με πέντε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης και με τρεις από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας στα ασφαλιστικά ζητήματα, μας επιτρέπει την πλήρη ανάλυση των ασφαλιστικών σας αναγκών καθώς και την διεκδίκηση των καλύτερων όρων για τους ασφαλισμένους πελάτες μας.
Ως Μεσιτικό Γραφείο δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, συμπεριλαμβανομένων των νομών Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και Ιονίων Νήσων, καθώς επίσης και σε επιλεγμένες περιοχές του νομού Αττικής, στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Powered by Real Status | iarts, web and art design © 2019